bugün

entry'ler (585)

sözlük kızlarının fotoğrafları

görsel

türk erkeğinden gelen belirsiz garip koku

yaz mevsiminin bitmesiyle birlikte azalmasını umut ettiğimiz kokudur. bu adamlardan özellikle yazın, kekremsi, hayvan leşine benzer bir koku geliyor. gerçekten çok iticisiniz ya. allahtan havalar soğuyor da burnumuzun direkleri yıkılma tehlikesi atlatmayacak.

tfx target

güzel bir platform. kullananlardan acil yardım talep ediyorum.

sözlük kızlarının fotoğrafları

görsel

güzel bi geceden kalanlar.. balon alan romantik arkadaşlarınız olsun:)

dunyanin kahri

varoş cenneti olan uludağ sözlüğün birkaç aykırı sesinden biridir. belki de tektir bilmiyorum. bazen buraya gelip birkaç bir şey yazmamın sizler için büyük bir şeref olması gerektiğini düşünüyorum. tabii siz günlük rutin hayatımda ne tip ortamlarda bulunduğumu, ne tip insanlarla uğraştığımı ve nasıl bir sosyal yaşantının içinde olduğumu bilmediğiniz için buradaki varlığımın sizler için ne kadar büyük bir şans olduğunun farkında değilsiniz. birçok yorumu tebessüm içerisinde okuyorum. minik, tatlı, sevimli böceklersiniz benim için. sizi gidi minik sıpalar.

özlenen bakkal ürünleri

çıtırcık. ay ne çok severdim ben o çıtırcığı.

berrak tüzünataç

türkiyenin en güzel kadınlarından bir tanesidir.

sözlük kızlarının fotoğrafları

görsel

yokluğumda birileri türemiş. yolarım cadalozlar sizi! hanımağa geldi sıraya girin.

sözlük kızlarının fotoğrafları

görsel

yeter artık evlenmeyin!!!!! her hafta ayrı bir düğündeyim. şanıma yakışmaz diye de kimseye yarım altından aşağı takmıyorum. ama artık cidden yeteeeeer!

sözlük kızlarının fotoğrafları

görsel

bundan tam 1 sene önceki üniversite ziyaretimizden. kokteyllerle karşılanıyorduk bir aralar mezunlar olarak. hey gidi hey *

sözlük kızlarının sözlük erkeklerine bakışı

görsel

bir erkeğin en lezzetli yeri

baldırları olsa gerek. ahahaha.

sözlük kızlarının fotoğrafları

görsel

beniii köyümün yağmurlarındaaa yıkasınlarr yıkasınlaaaaaar... hahaha ne köyü be! anadolu halklarının ilkel yaşantısını keşfe çıktık biraz. geziyoooz biz. laylayloom.

sözlük kızlarının fotoğrafları

görsel

sözlükten birkaç adamlar beraber olmuş sözlük kızı

midesizlikte çığır açmış olan sözlük kızıdır. uludağ sözlüğün şempanzeye benzeyen erkekleriyle değil birlikte olmak sohbet etmek bile mide bulandırıcıdır.

askerdeki kocasını aldatan kadın

doğru yapan kadındır. çünkü kocası da çarşı izinlerinde üç kuruşluk orospularla kendisini aldatmaktadır. helal olsun o kadına. gelsin beraber aldatalım. ahahahhaa.

kestim kara saclarimi

gülten akın'ın en güzel en etkileyici şiiridir. bir kadının haykırışları en güzel bu cümlelerle anlatılabilirdi.

süreyya berfe

şiirlerine ağıtlar yerleştiren güzel yürekli insan. türk şiirinin en önemli isimlerinden bir tanesidir.

yaşar nabi nayır

türk edebiyatının fabrikası olarak hizmet etmiş olan varlık dergisinin kurucusudur. iz bırakmış birçok şair ve yazar bu dergide eserlerini paylaşmıştı.

ekşi sözlük erkeği vs uludağ sözlük erkeği

ekşi sözlük erkeği, kadın haklarına daha duyarlı daha entelektüel ve genel itibariyle daha iyi maddi duruma sahip erkeklerden oluşuyor. uludağ sözlük erkekleri ise daha alt tabakadan insanlardan oluşuyor ve çoğunun elini tuttuğu tek kadın eli analarının eli. bilmiyorum buranın erkeği daha bir pis geliyor bana.